Friday, 18 May 2012

CARA - CARA NAK PENINGKAN SYSTEM MOL POINT

                                  ( HACK MOL POINT )


Korang mesti tekanan kan bila tengok pihak lawan kita jauh lebih hebat daripada kita.
Diorang menggunakan pelbagai cara untuk menjadi lebih hebat daripada orang lain.
Diorang menggunakan pelbagai alternatif antaranya 'TOPUP' dan 'HACKING'.
Kalau diorang mampu mengHACK game diorang kenapa tidak kita??
OKEY! Hari ini saya akan mengajar cara - cara nak hack topup korang supaya 
korang mampu bersaing dengan diorang gak.
Saya akan ajar cara hack topup supaya semua Game Online boleh menggunakan hack ini. Tapi anda perlu ingat untuk hack ini anda hanya boleh guna sekali saja dalam satu account mol sebab kalau guna banyak bley kantoi and id game korang akan di scam!



1) Mula - mula korang beli mol point di 7eleven. ( hanya RM 20, 30 & 50 )


2) Then korang buka internet dan taip www.mol.com


3) Kalau korang dah ada account mol ni korang log in je tp kalau korang tak ada korang kena la register dulu.


4) Pastu korang tekan kotak 'Reload Now' kat sebelah kiri screen. Pilih 7eleven punya.


5) Okey sekarang dekat reload option tu korang pilih Friend's Account dan korang masukkan emel bug ni molhackingsystem@yahoo.com 

*note : korang hendak taip sendiri jangan copy and paste


6) Korang isi serial number & pin number. 


7) Then korang tekan submit. Korang jangan risau cash korang tak akan hilang. Fungsi emel adress yang atas tadi ialah bug untuk memeningkan mol  and membuat system mol kelam kabut.


8) Selepas itu korang perlu tekan comfirm. Sekali lagi saya ingatkan. Jangan risau duit korang takkan hilang kerana system mol point akan diserang sebaik saja korang tekan comfirm.


9) Dan jeng!! Lihat balance anda!!!Okey selamat bershopping!! 


Hahaha!! Jadi camni la bila duit terlampau banyak sangat. Kira nak membazir je. Hahaha

3 comments:

  1. kau ni penipu la aku dh buat tapi bukan masuk akaun aku masuk aun kau...kepada sesiapa yang nak cuba lupakan lah sebab saya dah kena dah.kaki bangku penipu...

    ReplyDelete
  2. lolz! tipah tertipoooooooo

    ReplyDelete
  3. fvck penipu btul -.- pakai Inspect Element -.- g edit-ii buat ape.

    ReplyDelete